Kardiologjisë në Salus

❤️👩‍⚕️Departamenti i Kardiologjisë në Salus, është drejtuar drejt trajtimit jo-invaziv të patologjive kardiovaskulare.Ky shërbim ndihmon në ndjekjen e pacientëve me probleme kardiovaskulare sipas protokolleve standarte bashkekohore për secilën patologji. Mjeket Diana Kristo, Blerina Dida, Bruna Sukaj, Erviola Lleshi dhe Lidra Gjyli, ju presin në Salus për ekzaminime dhe konsulta kardiologjike! 👉🔹Disa nga ekzaminimet e ofruara …

Kardiologjisë në Salus Read More »