mjek

Problemet e tiroides

👨‍⚕️❓E dini se rënia e flokëve, mbipesha ose dobësimi pa shkak, tharja e lëkurës dhe hollimi në të prekur, mbindjeshëria ndaj të nxehtit apo të ftohtit etj. mund të lidhen me çrregullime të gjendrës tiroide? Në rastet e sëmundjeve të tiroideve mund të shfaqen edhe simptomat e: 👉lodhjes👉nervozizmit👉stresit👉ndjesisë së të nxehtit (në rastet e hipertiroidizmit) …

Problemet e tiroides Read More »

Kirurgjia e tiroides

👨‍⚕️Në Salus kryhen kirurgjitë e tiroides dhe trajtohen patologjitë e saj si kanceri dhe sëmundjet beninje të saj, sipas incikacionit të mjekut endokrinolog.▶️Komplacionet më të fikshme të tiroides janë: humbja e zërit, hemorragjia dhe nevoja për të marrë kalcium në mënyrë të përhershme si pasojë e dëmtimit të paratiroideve.▶️Duke qenë se në Salus përqindja e …

Kirurgjia e tiroides Read More »