Lupus, një sëmundje autoimune

🏥Lupus është një sëmundje autoimune që shfaqet kur sistemi imunitar i trupit sulmon indet dhe organet. Inflamacioni i shkaktuar nga lupus mund të ndikojë në shumë në organizëm – përfshirë nyjet, lëkurën, veshkat, qelizat e gjakut, trurin, zemrën dhe mushkëritë. 👨‍⚕️Lupus mund të jetë i vështirë për t’u diagnostikuar sepse shenjat dhe simptomat e tij …

Lupus, një sëmundje autoimune Read More »