mjek ortoped

Dëmtimi i ligamentit kruciat anterior tek sportistët

Ligamenti Kruciat Anterior (ACL – Anterior Crucial Ligament) është ligamenti i gjurit qe demtohet me shpesh se ligamentet e tjere te ketij artikulacioni. Në këtë artikull do flasim për dëmtimet e këtij ligament tek femrat! Femrat shpesh kanë nevoja unike për kujdes shëndetësor, dhe dëmtimet sportive nuk bëjnë përjashtim. Lëndimet e ligamentit (ACL), janë më …

Dëmtimi i ligamentit kruciat anterior tek sportistët Read More »