Çfarë janë polipet nasale?

🔴ℹ️Polipet nazale ( mish i huaj në hundë) janë masa jo-kanceroze beninje dhe jo të dhimbshme që rriten në mukozën e hundës, por shpesh pacienti nuk ka dijeni për praninë e tyre sepse tek të vegjlit mund të mos shkaktojnë ndonjë problem. 🔷Polipet nazale mund vijnë si pasojë e një inflamacioni kronik për shkak të …

Çfarë janë polipet nasale? Read More »