Refluksi Gastroezofageal dhe rreziqet e tij

Sëmundja e refluksit gastroezofageal (quajtur ndryshe GERD) ndodh kur acidi në stomak shpesh kalon në ezofag. Ky kalim acidi mund të irritojë ezofagun.Shumica e njerëzve mund të menaxhojnë GERD me ndryshime në stilin e jetës dhe ilaçe pa recetë. Por disa njerëz me GERD mund të kenë nevojë për ilaçe madje edhe kirurgji për të …

Refluksi Gastroezofageal dhe rreziqet e tij Read More »