15 pyetjet që duhet ti bëni mjekes gjinekologe në 3 muajt a pare te shtatezanise

🤰Që nga momenti kur zbuluat se ishit shtatzënë, ka patur një listë të gjatë pyetjesh në mendjen tuaj! Spitali Salus është burimi më i mirë i informacionit dhe mund të përgjigjet në të gjitha pyetjet tuaja për ju në vizitën tuaj të parë prenatale!1. A janë medikamentet që unë marr të sigurta për shtatëzaninë? Ato …

15 pyetjet që duhet ti bëni mjekes gjinekologe në 3 muajt a pare te shtatezanise Read More »