Sëmundjet kryesore të traktit respirator në stinën e dimrit!

👨‍⚕️Ndërsa problemet e veshit, hundës dhe fytit janë të pranishme në çdo kohë të vitit, por më së shumti në muajt e dimrit kur moti bëhet i ftohtë dhe i thatë. Katër problemet kryesore janë: 👉E ftohura e zakonshmeI ftohti i zakonshëm mund të paraqesë simptoma të bezdisshme të tilla si një hundë e skuqur, …

Sëmundjet kryesore të traktit respirator në stinën e dimrit! Read More »