Kistet e gjirit

👉👩‍⚕️Kistet e gjirit janë qese të mbushura me likide brenda gjirit, të cilat zakonisht nuk janë kancerogjene (janë beninje), po duhen monitoruar vazhdimisht me mjekun. Shpesh përshkruhen si formacione të rrumbullakëta ose ovale me skaje të dallueshme dhe mund t’ju shkaktojnë ndjenjën e acarimit dhe dhimbjes së gjirit, duke u theksuar më shumë në periudhën …

Kistet e gjirit Read More »