Kolecistektomia

👉Sëmundja e gureve te temthit (kalkuloza e kolecistes) ndodh kur depozita te acideve yndyrore ose mineraleve formohen në fshikëzen e tëmthit (koleciste). 🔵Përafërsisht 15% e popullsisë së rritur mendohet të kenë kete sëmundje, dhe shumica e tyre nuk përjetojnë simptoma. Për një pjesë të vogël të njerëzve me sëmundje të gurëve të tëmthit, gurët irritojnë …

Kolecistektomia Read More »