kardiologjia

Kardiologjisë në Salus

❤️👩‍⚕️Departamenti i Kardiologjisë në Salus, është drejtuar drejt trajtimit jo-invaziv të patologjive kardiovaskulare.Ky shërbim ndihmon në ndjekjen e pacientëve me probleme kardiovaskulare sipas protokolleve standarte bashkekohore për secilën patologji. Mjeket Diana Kristo, Blerina Dida, Bruna Sukaj, Erviola Lleshi dhe Lidra Gjyli, ju presin në Salus për ekzaminime dhe konsulta kardiologjike! 👉🔹Disa nga ekzaminimet e ofruara …

Kardiologjisë në Salus Read More »

Ateroskleroza

👩‍⚕️🏥Ateroskleroza është një proçes degjenerativ i arterieve që fillon që në moshë të re dhe zhvillohet me rritjen e moshës duke u karakterizuar nga grumbullimi i yndyrnave në muret e arterieve. Kto yndyrna mund të çojnë në formimin e pllakave aterosklerotike në brendësi të arteries të cilat e ngushtojnë atë duke penguar qarkullimin e gjakut. …

Ateroskleroza Read More »

Aritmia

Aritmia është një ritëm jo normal i zemrës. Normalisht zemra e njeriut, kur qëndrojmë në qetësi, rreh 60-100 herë në minutë në mënyrë ritmike. Kur ritmi i zemrës ulet nën normë quhet bradikardi, ndërsa kur ai rritet mbi normë quhet takikardi. Shkaku i aritmiseMund të jenë të fituara gjatë jetës për shkak të sëmundjeve të …

Aritmia Read More »