Kanceri i Kolonit

🔺Kanceri i zorrës së trashë është lloji më i zakonshëm i kancerit gastrointestinal. Ky është një proces i sëmundjes multifaktoriale, me etiologji që përfshin faktorët gjenetikë, ekspozimet mjedisore (duke përfshirë dietën) dhe kushtet inflamatore të traktit digjestiv. 👉Simptomat e kancerit kolorektal janë zakonisht të shoqëruara me tumore relativisht të mëdhenj dhe/ose sëmundje të avancuar, dhe …

Kanceri i Kolonit Read More »