Kanceri i qafes së mitres

Java e parandalimit të Kancerit të Qafës së Mitrës

Disa informacione për Kancerin e Qafës së mitrës nga Instituti i Shëndetit Publik:Kanceri i qafës së mitrës është një lloj kanceri i cili zhvillohet në qafën e mitrës së një femre dhe është kanceri i dytë më i zakonshëm te femrat, veçanërisht në vendet në zhvillim. ❓NGA SE SHKAKTOHET?Kanceri i qafës së mitrës shkaktohet nga …

Java e parandalimit të Kancerit të Qafës së Mitrës Read More »