Hipertensioni arterial

👩‍⚕️Hipertensioni arterial është një sëmundje e përhapur në popullatën e rritur. Kjo sëmundje dëmton organizmin duke shkaktuar sëmundje të zemrës, veshkave, syve, trurit, etj dhe duhet trajtuar me seriozitet.❗️⚠️Nëse keni histori familjare për hipertension apo pikasni vlera të larta të hipertensionit duhet të konsultoheni menjëherë me mjekun kardiolog! Në spitalin Salus kryhen egzaminimet e: ✅Elektrokardiograma …

Hipertensioni arterial Read More »