Heqja e polipeve të zorrës së trashë

👉Të gjithë duhet të kontrollohen për polipet prekancerozë dhe kancerin e zorrës së trashë në moshën 50 vjeç! Edhe më herët nëse keni faktorë të caktuar rreziku. ✅Kolonoskopitë janë shumë të sigurta. Gjetja dhe heqja e polipeve të zorrës së trashë është një nga mënyrat më të mira për të parandaluar kancerin e zorrës së …

Heqja e polipeve të zorrës së trashë Read More »