gripi

Në stinën e dimrit, nuk është i ftohti ai që na sëmur!

Nuk është gjithmonë i ftohti që na sëmur gjatë stinës së dimrit! Keni të ftohtë dhe këtë periudhë sëmureni shpesh nga gripi? Kjo nuk vjen për shkak të të ftohtit, por për shkak viruseve që qarkullojnë në ajër. Gjithmonë kjo periudhë përfshin pjesën më të madhe të popullsisë në listën e “telasheve sezonale”, që prekin …

Në stinën e dimrit, nuk është i ftohti ai që na sëmur! Read More »

Sëmundjet kryesore të traktit respirator në stinën e dimrit!

👨‍⚕️Ndërsa problemet e veshit, hundës dhe fytit janë të pranishme në çdo kohë të vitit, por më së shumti në muajt e dimrit kur moti bëhet i ftohtë dhe i thatë. Katër problemet kryesore janë: 👉E ftohura e zakonshmeI ftohti i zakonshëm mund të paraqesë simptoma të bezdisshme të tilla si një hundë e skuqur, …

Sëmundjet kryesore të traktit respirator në stinën e dimrit! Read More »