Glomerulonefriti

⚠️📣📣Nese keni enjtje te kembeve dhe te fytyres duhet te mendoni te konsultoheni me mjekun nefrolog. Glomerulonefritet janë nder shkaktaret e enjtjes se kembeve duarve dhe perreth syve ne mengjes! 👉Glomerulonefritet jane semundje te veshkave, cilat karakterizohen nga inflamacioni i glomerulave ose i vazave te vogla brenda veshkes.👉Incidenca e glomerulonefriteve ka ardhur duke u rritur …

Glomerulonefriti Read More »