gjinekologe

15 pyetjet që duhet ti bëni mjekes gjinekologe në 3 muajt a pare te shtatezanise

🤰Që nga momenti kur zbuluat se ishit shtatzënë, ka patur një listë të gjatë pyetjesh në mendjen tuaj! Spitali Salus është burimi më i mirë i informacionit dhe mund të përgjigjet në të gjitha pyetjet tuaja për ju në vizitën tuaj të parë prenatale!1. A janë medikamentet që unë marr të sigurta për shtatëzaninë? Ato …

15 pyetjet që duhet ti bëni mjekes gjinekologe në 3 muajt a pare te shtatezanise Read More »

Menopauza, çfarë duhet të dini!

👩‍⚕️🏥Menopauza nuk eshte thjesht nje date qe nga pikpamja gjinekologjike njihet si 12 muaj pa cikel, por nje periudhe tranzicioni qe mbart shume ndryshime ne vetvete, hormonale, fizike, emocionale, psikologjike te gruas. Ne kete periudhe ndryshimesh perfshihet dhe perimenopauza dhe postmenopauza. Zakonisht ndodh rreth moshes se mesme duke sjelle dhe mbylljen e ciklit riprodhues te …

Menopauza, çfarë duhet të dini! Read More »