Gastriti, inflamacioni i mukozës së stomakut

🤕Gastriti është inflamacion i mukozës së stomakut. Kjo patologji mund të zgjasë edhe me vite nëse nuk trajtohet. Shumë persona që vuajnë nga kjo patologji mund të mos shfaqin asnjë lloj shenje apo simptome, por në disa raste ata kanë:❌Mos-tretje të ushqimit❌Dhimbje dhe djegie të stomakut❌Të përziera dhe të vjella❌Ndjesi tejngopje dhe fryrje pas konsumit …

Gastriti, inflamacioni i mukozës së stomakut Read More »