Në stinën e dimrit, nuk është i ftohti ai që na sëmur!

Nuk është gjithmonë i ftohti që na sëmur gjatë stinës së dimrit! Keni të ftohtë dhe këtë periudhë sëmureni shpesh nga gripi? Kjo nuk vjen për shkak të të ftohtit, por për shkak viruseve që qarkullojnë në ajër. Gjithmonë kjo periudhë përfshin pjesën më të madhe të popullsisë në listën e “telasheve sezonale”, që prekin …

Në stinën e dimrit, nuk është i ftohti ai që na sëmur! Read More »