Ozonoterapia

📣📣Në Spitalin Salus do të fillojë aplikimi i terapisë së Ozonoterapisë nga Dr. Flamur Vellku dhe Dr. Nuri Qyra! ✅💧Ozonoterapia është provuar të jetë terapia më e sigurt që ka ekzistuar ndonjëherë në trajtimin e infeksioneve virale, antibakteriale dhe fungine. ✅💧Kjo terapi aplikohet me infiltrim intramuskular paravertebral, sotokutan epidural dhe auto-hemo transfuzion në rrugë venoze …

Ozonoterapia Read More »