Proteza e gjurit në Spitalin Salus

🦵🏥Në spitalin Salus kryhet edhe ndërhyrja e Artroprotezës së gjurit (monokompartimentale dhe totale)! 👉Vitet e fundit janë shtuar shumë personat që vendosin të bëjnë një ndërhyrje kirurgjikale për shkak të problemeve në gju. Dhimbjet e vazhdueshme në ecje shkaktohen si rezultat i fërkimit të dy sipërfaqeve artikulare. Këto simptoma shfaqen kryesisht tek moshat e mëdha, …

Proteza e gjurit në Spitalin Salus Read More »