Bursitis

👨‍⚕️Bursitis është një patologji që shkakton dhimbje dhe shkaktohet nga disa qeska të vogla të mbushura me lëngje (bursa) që prekin kockat, tendinat dhe muskujt pranë artikulacioneve.▶️Bursitis është një inflamacion (infeksion) i një ose më shumë bursave që ndodhen në trupin e njeriut. Në organizmin tonë ndodhen rreth 150 bursa. Bursat janë qese të mbushura …

Bursitis Read More »