Dermapen në Salus

📣📣OFERTË PROMOCIONALE DERMAPEN 80€!!! 😍Nje procedurë MINI-INVAZIVE që realizohet nëpërmjet micro-shpimeve të DERMAPEN, duke stimuluar rigjenerimin e kolagjenit në nivel të dermës!😍E shoqëruar me Cocktail Vitaminik, ndihmon:✅Kundër pigmentimit/Melazmës✅Trajtim i akneve dhe shenjave✅Përmirësim i rrudhave fine✅Trajtim i rrathëve të zinj të syve✅Trajtim i shenjave traumatike/post kirurgjikale✅Kundër plakjes, për rigjenerimin e lëkurës 👩‍⚕️Në Spitalin SALUS ky trajtim ofrohet …

Dermapen në Salus Read More »