Displazia e qafës së mitrës

👩‍⚕️🏥Zakonisht ndodh qe pergjigja e nje pap test pozitiv, ti shqetesoje pacientet tona per ndryshimet pozitive intraepiteliale prekanceroze qe kane ndodhur ne qafen e mitres. Pyetjet qe na drejtojne jane te shumta te tipit- cfare domethenie kane keto ndryshime- a avancojne ne kancer, per sa kohe progredojne ne kancer, kush eshte shkaku, dhe ajo qe …

Displazia e qafës së mitrës Read More »