Si e kaloni zakonisht mbremjen e së premtes?

🍷🍷Si e kaloni zakonisht mbremjen e se premtes?Me apo pa alkool, Kjo eshte ceshtja 😂👉Keni vene ndonjehere re skuqje te lekures, bllokim te hundes dhe papritur njolla te kuqe te ngritura mbi lekure?👉Alkooli ben zgjerimin e eneve te gjakut duke shkaktuar keshtu skuqjen e lekures dhe bllokimin e hundes. Ai vepron si nje faktor perkeqesues i …

Si e kaloni zakonisht mbremjen e së premtes? Read More »