Dr. Walter Piubello

Gastroenterolog

Punësimi

Dr. Walter Piubello, specialist në mjekësinë e brendshme dhe mjekësinë sportive, u diplomua në 1973 për Mjekësi dhe Kirurgji nga Universiteti i Padova. Më pas ka ndjekur kurse të shumta specializimi në mënyrë per te zgjeruar më tej trajnimin e tij. Dr.Piubello eshte Shefi i Mjekësisë së Brendshme dhe endoskopisë tretëse në Spitalin Desenzano del Garda.

Arsimi

Diplomë në Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Padovës më 10. 07. 73
Specializimi në Sëmundjet e Sistemit të Tretjes në Universitetin e Padovës më 14. 07. 77
Specializimi në Mjekësinë e Brendshme në Universitetin e Padovës më 25. 07. 80
Specializimi në Mjekësinë Sportive në Universitetin e Verona më 18. 07. 89