Dr. Vincenzo Fornaro

Mjek ORL

Punësimi

Dr. Vincenzo Fornaro, është mjek specialist ORL! Dr. Fornaro ka kryer një numër të madh operacionesh të polipeve nasale dhe patologjive të tjera naso-sinusale.
Ka punuar si mjek ORL në spitalin A.Perrino në Brindisi dhe S.G.Moscati në Taranto dhe është specialist në kirurgjinë paranasale.

Arsimi