Dr.Luca De Luca

Punësimi

Dr. Luca De Luca është i specializuar në Gastroenterologji dhe Endoskopi Digestive në Universitetin e Bolonjës.
Aktualisht mban pozicionin e Shefit të Departamentit: “Endoskopia Operative dhe Trajtimi endoskopik”.
Përvojat e tij profesionale përfshijnë:
-Pjesëtar i Departamentit të Mjekësisë dhe Qendrës së Kancerit, Universiteti i Kalifornisë.
-Ka punuar në Spitalin Molinette në Torino në departamentin e Endoskopisë dhe Gastro-Hepatologjisë
-Po ashtu në Shërbimin e Gastroenterologjisë dhe Endoskopisë Digestive të Klinikës “Malatesta-Novello” në Cesena
-Drejtor Mjekësor që shërben në U.O.C. të Gastroenterologjisë dhe Endoskopisë në “A. Cardarelli ”, Campobasso
-Drejtor Mjekësor në S.O.C. të Gastroenterologjisë dhe Endoskopisë të Spitalit Riuniti Marche Nord – Pesaro dhe Fano.
-Në vitin 2013 mjeku studioi në Spitalin e Qendrës Kombëtare të Kancerit – Divizioni i Endoskopisë Gastrointestinale të Departamentit të Onkologjisë Gastrointestinale (me Prof. Y. Saito) në Tokio, Japoni
-Ka marrë pjesë në kurse dhe kongrese të shumta kombëtare dhe ndërkombëtare, gjithashtu si lektor dhe ka botuar një sërë artikujsh.
-Është anëtar i Komisionit të Endoskopisë AIGO.

Arsimi

1997 Diplomuar në Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Bolonjas në Itali
1998 I specializuar per Kirurgji
2002 Specializimi në Gastroenterologji dhe Endoskopi tretëse
në Universitetin e Bolonjës (Drejtor: Prof. E. Roda –
Prof. Bazzoli)