Dr. Juarda Gjonbrataj

Mjeke e përgjithshme

Punësimi

2004-2010 Diplomuar Mjeke e Përgjithshme, Fakulteti i Mjekësise, Universiteti i Tiranës.
Prill 2011 – Prill 2015 Specializim në Mjekësi Interne. Shërbimi Universitar i Mjekësisë Interne dhe Hipertensionit. Qendra Spitalore Universitare Nënë Tereza, Tiranë, Shqipëri.
Maj 2014 –Shtator 2014 Clinical Research Fellowship “Dongsan Hospital”, Kore e Jugut.
Prej Nentor 2014 Mjeke interniste Spitali Multispecialistik Mediko-kirurgjikal italo-shqiptar Salus, Tiranë.
Qershor 2016 kurs 1 mujor ekografie abdominale, SIUMB Tolmezzo, Italy.
Shtator 2017 – tetor 2019, kurs on line mbi semundjet rheumatizmale.

Pjesmarrje në konferenca kombëtare dhe ndërkombëtare.

Publikime
“Incidence of Idiopathic Pulmonary Fibrosis based on 2011 Updated International Statement “ (IJLTD) (First author)
“Clinical Findings and Outcomes in Patients with Possible Usual Interstitial Pneumonia” (j.rmed) (coauthor)
“Does the Mean Arterial Pressure in the First 24 Hours Affect Mortality in Patients with Acute Hypoxemic Respiratory Failure under Mechanical Ventilation?” (ERJ) (First author)
“Risk Factors associated with Provoked PE” KJIM ( Co author)

Poster
“A multinational comparison of life satisfaction among young internists”.
120th Congress of the German Society of internal medicine 26th-29th of April 2014 and European and Swiss congress of internal medicine 14-16 may 2014.
(Coauthor)

Fushat e interesit
ARDS, Sepsis ne pacientet post kirurgjikale.

Arsimi