Dr. Ilsa Kraja

Pediatre

Punësimi

Pjesmarrje ne konferenca nderkombetare te organizuara ne tirane me teme mjeksia.
Kurs 1- vjecar nen asistencen e mjekeve amerikan prane klinikes “abc” 2004 – 2005.
Trajnim per mjeksi familje prane “departamentit te mjeksise se familjes” dhe “fondacionit shendetsor abc”.– maj 2006 dhe maj 2007
Pjesmarrje ne konferencen e iv,v,vi-te kombetare te mjeksise interne. 2004 – 2006
Trajnim per mjekesi familje organizuar nga “usaid” dhe ministria e shendetsise. Mars – qershor 2006.
Pjesemarrje ne trajnimin “reanimacion I te porsalindurit” shtator 2008
Pjesemarrje ne konferencen e 11 -13 pediatrike organizuar nga shoqata pediatrike shqiptare nentor 2008-2013
Pjesmarrje ne simpoziumin “semundjet lisosomiale” qershor 2012

Arsimi

Diplomuar per mjekesi te pergjithshme ne fakultetin e mjekesise tirane
Arsimi I ulet : shkolla 8 – vjecare “ ismail qemali “ mbaruar me 1995
Arsimi I mesem : gjimnazi “ 28 nentori “ 1995 – 1999
Arsimi I larte : kam ndjekur studimet e larta dhe jam diplomuar ne fakultetin e mjeksise tirane dega “ mjeksi e pergjithshme “ 1999 – 2005
2005 – 2008 kam punuar si mjeke familje prane nje qendre shendetesore ne shkoder. “ isksh “
2008 – 2012 studime pasuniversitare afatgjata ( specializim ) ne pediatri e pergjitheshme.
Tetor 2013 –tetor 2014 ndjek nenspecialitetin “ endokrinologji pediatrike “ ( 1 vit )