Dr. Evisa Zhapa

Kirurge Urologe

Punësimi

✅Dr. Zhapa ka eksperiencë shumëvjeçare në fushën e urologjisë dhe uro-kirurgjisë.
✅Anetare e Shoqates Europiane dhe Italiane te Urologjise (EAU) që prej vitit 2009. Anëtare e shoqates Triveneta te Urologjise, Club Triveneta te Urodinamikes dhe Shoqates se Pediatrise Shqiptare
✅Titulli FEBU (Fellow of Europen Board of Urology)
✅Ka marre pjese ne misione humanitare ne dy spitale ne Afrike, Kenya e Bururndi.
✅Bashkeautore ne shume kerkime shkencore dhe konferenca ndërkombëtare

Arsimi

👩‍⚕️Dr. Evisa Zhapa është mjeke urologe e specializuar per Urologji dhe Urologji Pediatrike në Universitetin e Padova-s.