Dr. Enkelana Lekli

Psikologe Klinike

Punësimi

Shtator 2018 – Vazhdim
Kordinatore Psikologe klinike dhe kordinatore e qëndrës së rehabilitimit nga varësitë patologjike Alba Nostra (Tiranë), Klinikë Private

Mars 2019 – Vazhdim
Psikologe klinike (Part-time) Terapi individuale dhe terapi grupi Salus (Tiranë) Qëndër spitalore private

Janar 2018 – Dhjetor 2018
Psikologe klinike
Terapi individuale dhe terapi grupi me pacientët që kanë probleme me varësitë Qëndra e rehabilitimit “San Nicola” dhe Klinika psikiatrike “Vila Silvia” (Ancona) Institucion Publik

Qershor 2017 – Qershor 2018
Psikologe klinike (Part-time) Mbështetje psikologjike në kushte spitalore Spitali “Omer Nishani” (Gjirokastër)

Qershor 2017 – Dhjetor 2017
Konsulente – Konsulencë mjeksore Consulcesi shpk (Tiranë)

Maj 2015- Maj 2016
Stazh pune
Psikoterapia në marrëdhënie bashkëshortore ose individuale Consultorio Scarpellini (Bergamo)
Institucion Publik

Maj 2012 – Maj 2017
Mediatore Interkulturale – Përkthyese e specializuar gjatë intervistave me emigranteve Shqiptare, në Spit., Shkolla, Sh. Sociale
Cooperativa Namaste, Cooperativa Interculturando (Bergamo). OJF dhe Bashkia e Bergamo-s

Arsimi

2013-2015
Titulli i fituar i kualifikimit Master shkencor
Aftesitë profesionale të përfituara Master shkencor në Psikologji Klinike Faqja 2/3 – Curriculum vitae Enkelana Lekli
Tema: Vrasja e Femrave: Analizë e një forme të dhunes gjinore

Universiteti i Bergamos, Bergamo, Itali
Periudha Kohore 2008-2013

Diplomë e nivelit të parë në Shkenca dhe Teknika Psikologjike tëmarrëdhënieve personale dhe
bashkëpunimeve sociale
Tema: Migrimi dhe kriminaliteti (Vlerësim maksimal për temën). Universiteti i Bergamos, Bergamo, Itali