Dr. Endri Ahmeti

Endokrinolog

Punësimi

Ka punuar ne Qendren Spitalore Nene Tereza Tirane mjek ne pavionin e Endokrinologjise dhe Semundjeve te Metabolizmit 2004 deri ne 2015. Gjate kesaj periudhe kam punar gjithashtu ne Qendren e Mjekesise Berthamore ne trajtimin dhe diagnostikimin e pacienteve me semundje endokrine.
Pedagog i jashtem ne Fakultetin e Mjekesie katedra e Fiziologjise 2008-2010.
Pjesemarrje e pervitshme ne konferencat dhe kongreset kryesore te endokrinologjise kryesisht: EASD European Association for Study of Diabetes, ETA European Thyroid Association, ATA American Thyroid Association.

Arsimi

Diplomuar Fakulteti Mjekesi dhe Kirurgji “Universiteti i Studimeve Milano” 2003.
Specializuar ne Endokrinologji dhe Semundje te Metabolizmit.
Certifikate Mjekesie interne 2009.
Master i nivelit te dyte, Diagnoza dhe Trajtimi i Semundjeve te Tiroides (12 muaj) Spitali Cisanello, Pisa Itali.
Spitali Gemelli, Rome specializim nje mujor ne Pavionin e Endokrinologjise.
Kurse Specializimi pjese e programit te zhvillimit te Qendres se Mjekesise Nukleare ne bashkepunim me IAEA Vienna (International Agency for Atomic Energy) Paris France Hopital Saint Louis 3 muaj, Ospedali Riuniti Brescia, Mjekesia Nukleare, Pisa Itali Spitali Cisanello,