Dr. Carmine Naccari Carlizzi

Ortoped

Punësimi

👨‍⚕️Dr. Carmine Naccari Carlizzi është mjek italian ortoped dhe traumatolog i specializuar në mjekësinë sportive, protezat e gjurit, artroskopi, ligamentoplastikë, kirurgji e shpatullës dhe shumë ndërhyrje të tjera të veçanta.

✅Ai ka kryer operacione të shumta në SHBA për artroskopinë e shpatullave, bërrylave, kyçit të këmbës dhe gjurit, si dhe në fushën e dëmtimeve sportive.

✅Konsiderohet si një nga ekspertët kryesorë në kirurgjinë e gjurit në ITALI në lidhje me rikonstruksionet e kombinuara të ligamentit kryqëzor anterior dhe të pasmë, rindërtimet e ligamenteve, kirurgjinë e protezave të legenit dhe gjurit dhe kirurgjinë robotike të gjurit.

➡️Përvojë profesionale

• Më shumë se 35 vjet përvojë
• Konsulent ortoped për Novara Calcio deri në shtator 2017
• Kirurg ortoped në Qendrën Klinike San Gaudenzio në Novara
• Drejtor i sektorit të mjekëve dhe mjekeve socialë të Udinez Calcio
• Kirurg ortoped në Qendrën e Klinikës Columbus në Milano
• Mjeku social përgjegjës për sektorin e të rinjve të FC International Milan
• Lektor
• Profesor në Shkollën e Specializimit në Mjekësinë Sportive të Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Pavias
• Anëtar i shoqërive shkencore të ortopedisë dhe traumatologjisë

Arsimi