Dr. Bruno Engl

Gjinekolog

Punësimi

Dr. Bruno Engl mjek gjinekolog i specializuar në obsetrikë, gjinekologji dhe mjekësinë riprodhuese.
Ai është diplomuar për mjekësi në Universitetin e Innsbruck, Austri dhe është specializuar në gjinekologji dhe obstetrikë në klinikën gjinekologjike Universitare të Universitetit Ludwig Maximilian të Mynihut.
Administrator i madh i spitalit ”Brunico” dhe shef i klinikës së fertilitetit ‘’Donna Salus’’ në Bolzano.
Dr. Bruno Engl është i specializuar në:
✅Gjinekologji dhe obstetrikë
✅Kirurgji minimale invazive (histeroskopi, laparoskopi)
✅Mjekësinë e riprodhimit njerëzor (diagnoza dhe terapia)
✅Trajtimi i endometriozës
✅Senologjia dhe kirurgjia e gjirit
✅Gjinekologji dhe onkologjinë e gjirit
✅Urogjnekologji – inkontinencën urinare
✅Endokrinologji
✅Trajtimet pas menopauzës
✅Mjekësi estetike
✅Andrologji

Arsimi

Më 1992-1993: Specializimi në gjinekologji dhe obstetrikë në Universitetin “Ludwig Maximilian”të Mynihut
Më 2004-2005: Master në Andrologji në Universitetin e Padovës
Më 2006-2007: Master në mjekësinë riprodhuese njerëzore në Universitetin e Padovës
Nga viti 2007 deri sot eshte administrator i madh i spitalit ”Brunico” dhe shef i klinikës së fertilitetit ‘’Donna Salus’’ në Bolzano.