Dr. Blerim Cibaku

Mjek i përgjithshëm

Punësimi

Pozicioni aktual: Mjek pavioni prane spitalit multi specialistik italo-shqiptar Salus.
Edukimi:
1996-2002 kam kryer studimet prane fakultetit te mjeksise ,dega Mjeksi e pergjithshme;
2004-2008 specializim per gastrohepatologji prane pavionit te gastrohepatologjse ,QSUT
“Nene Tereza” Tirane.
Pervoja ne pune:
2002-2004 Mjek familje ne sherbimin paresor Diber;
2004-2008 Mjek specializant prane sherbimit gastrohepatologji;
2008-2016 Mjek prane ASHR;paralelisht kam mbuluar sherbimet si mjek roje prane pavioneve gastrohepatogji;Hematolgji,urgjence me kontrate miratuar nga shefat e sherbimeve.
2016 dhe ne vazhdim mjek prane spitalit Salus.

Arsimi

Seminare,konferenca,kongrese:
28-29 Nentor 2004 Konferenca 12 medikokirurgjikale organizuar nga QSUT dhe Albanian Health Fund.
2-3 Korrik 2010 Seminar me teme : The mekanisms underlied behind Phantom Limb pain.
19 Shtator 2010 Roli i antioksidanteve ne terapine antitumorale.
20 Tetor 2010 Seminar shkencor :Epoke e re ne perballimin e kancerit .
28 Tetor 2010 Seminar:Perdorimi i atibiotikeve ne infexionet e traktit te siperm e te poshtem
respirator. Rekomandimet per minimizimin e rezistencave bakteriale.
21 Mars 2014 Trajtimi multidisiplinar i abuzimit me drogat dhe alkoolin.
22 Mars 2014 Konferenca VI kombetare e gastrohepatologjise.
24-25 Prill 2015 Kongresi nderkombetar mjeksor organizuar nga sp. Amerikan,Tirane.
27 Prill 2015 Seminar ditor: ”Tumoret e Pankreasit” prane Salus Hospital.
25 Nentor 2015 Konferenca X e hematologjise shqiptare :Hemopatite malinje.
15-17 Shtator 2016 Kongresi II mjeksor ne Tirane.Focus on Oncology.
25 Mars 2017 Konferenca XVIII kombetare e gastrohepatologjise.
14 Nentor 2018 Trajnim:Basic life support and defibrillation organizuar nga Qendra kombetare e urgjencave.
Botime:
Trajtimi i LMNH(A.Ivanaj; A.Cili;B.Cibaku )Konferenca kombetare e Hematologjise nentor 2015;
LMC bashkangjitur me anemine megaloblastike(A.Cili;A.Sadiku;B.Cibaku);
Nje sfide diagnostike:Sindrom mielodisplazik apo LA eritroide-Prezantim rasti(A.Perolla;A.pushi;P.Pulluqi;B.Cibaku).