Dr. Armida Ajasllari

Nefrologe

Punësimi

Mjeke Interne – SALUS Spitali Italian , Tirane

Mjeke nefrologe ne kliniken Megis ,Tirane,

Mjeke nefrologe ne Spitalin e Lushnjes ”IHSAN Çabej”

Arsimi

Gjimnazi “Mesonjetorja Dertliu “, Fier
Arsimi I larte
Universiteti Mjekesise Tirane, Fakulteti I Mjekesise se Pergjithshme

Vullnetare
Vullnetare si mjeke e pergjithshme prane QSU “Nene Tereza” , Sherbimi i Nefrologji-Dialize-Transplant

Turne naten ne sherbimin Endokrinologjise, QSU”Nene Tereza”
Specializimi
Mjeke specializante ne Sherbimin e Nefrologji-Dialize-Transplant

Studime post-specializimit –
Echografi abdominale dhe ap.urinar ( licence e miratuar nga Ministria e Shendetesise dhe e kryer prane QSUT, Sherbimin e Imazherise.