Dr. Altin Cuci

Anestezist

Punësimi

Eksperienca ne pune,
2002_2004 , mjek reanimator prane terapise intensive te  strokut,
sherbimi neurologjise, qendra spitalore nene tereza, tirane.

2004 _2005 mjek anestezist prane  klinikes mjekesire IKEDA.

2005_2007 mjek anestezist reanimator prane klinikes mjekesore GLOB.

2007_2008 mjek anestezist reanimator prane spitali american 1.

2008_2010 mjek anestezist reanimator prane spitalit UNIVERSAL HOSPITAL GROUP

2010_2016 mjek anestezist reanimator prane spitalit kardiokirugjikal te zemres.

2016_2018 mjek reanimator i terapise intensive polivalente i spitalit HYGEIA .

2018 _2019 shef i sherbimit anestezi reanimacion prane spitalit SALUS TIRANA.

GJUHET E HUAJA

Perdorues shume i mire i gjuheve anglisht, italisht, greqisht dhe turqisht.

Akreditimi profesionial

anetar i shoqates kombetare te anestezisteve te shqiperise.

anetar i kolegjit te anestezisteve londer, ANGLI.

anetar i urdhrit te mjekeve te shqiperise prej vitit  2002 e ne vazhdim.

Arsimi

Arsimimi profesional:

1989 _1994  universiteti i tiranes , mjekesi epergjithshme.
diplomuar me korrik 1994 si mjek i pergjithshem.

1998_2002 , universiteti i tiranes , sherbimi i anestezi reanimacion ,
diplomuar me korrik 2002 si mjek anestezist  reanimator.

2006_2007 , trajnim ne ankara, turqi per anestezine ne
interventet kardiokirurgjikale  dhe terapine intensive kardiake.