Dr. Adea Koçollari

Gastroenterologe

Punësimi

16 Nentor 2019- 30 Nentor 2019 – Mjeke Vullnetare Endoskopiste. Sherbimi i Endoskopise Digjestive, Spitali Referral Hospital, Nyeri, Kenya.
Mars 2019–Aktualisht Mjek Gastroenterolog, Spitali Rajonal ‘’Omer Nishani’’, Gjirokastër.
Qershor 2018–Aktualisht – Mjek në ekipin e Gastroenterologjisë dhe Endoskopisë digjestive, Spitali Salus, Tiranë.
Shkurt 2015–Mars 2019 – Mjek Specializant në Shërbimin Universitar të Gastro- Hepatologjisë, Qendra Spitalore Universitare Nënë Tereza, Tiranë.
Janar 2019 – Aktualisht – Përfaqësuese e Gastrohepatologëve të rinj të Shqipërisë (<40vjec) në Shoqatën Europiane të Gastroenterologjisë (United European Gastroenterology).

Arsimi

2 Shkurt 2015–28 Shkurt 2019 – Kursi Pasuniversitar i Specializimit për Gastro-hepatologji. Shërbimi Universitar i Gastro-hepatologjisë. Qendra Spitalore Universitare Nënë Tereza, Tiranë.
10 Korrik 2014 – Marrje e licencës për ushtrimin e profesionit: Mjek i përgjithshem, në Fakultetin e Mjekësisë dhe Kirurgjisë, Universiteti Tor Vergata, Romë. Regjstrim në Urdhrin e Mjekut Romë, Itali.
Shtator 2007–Mars 2014 – Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, Tiranë.
Diplomuar me notën mesatare 10 (110 e lode) me temë: ‘’Emorroidectomia in day surgery – Studio prospettico su quattro tecniche a confronto’’.
Shtator 2003–Korrik 2007 – Shkolla e mesme e përgjithshme ‘’Ismail Qemali’’, Tiranë. Diplomuar me notën mesatare 10.

SPECIALIZIME PAS UNIVERSITARE
19 Tetor- 23 Tetor 2019 – United European Gastroenterology Week. Barcelona, Spain. National Scholar Award.
21 Shtator- 24 Shtator 2019 – World Congress of Gastroenterology. Turkey, Istanbul.
6 Dhjetor 2018–9 Dhjetor 2018 – European Conference of Young Gastroenterologists. Zagreb, Croatia.
19 Tetor 2018–24 Tetor 2018 – Evidence Based Medicine Course, United European Gastroenterology Week. Vienna, Austria.
16 Maj 2018–18 Maj 2018 – Endolive. Rome, Italy.
28 Tetor 2017–1 Nëntor 2017 – International Scholarship Award for UEG Week. Barcelona, Spain.
10 Shkurt 2017–12 Shkurt 2017 – Young Investigators Meeting. UEG. Vienna, Austria.
2 Qershor 2016–5 Qershor 2016 – UEG Summer School. Prague, Czech Republic