Dr. Claudio Milani

Mjek Urolog

 

Punësimi

👨‍⚕️Dr. Claudio Milani, mjek me eksperiencë shumë vjeçare.
Drejtor i përgjithshëm i departamentit të Urologjisë në spitalin “ss. Giovanni e Paolo” në Venecia.
Mjek urolog i ekselencës për nderhyrje :
✅ Laparoskopi të veshkave për patologji beninje dhe malinje
✅Kirurgji laparoskopike e prostatës
✅Retroperitoneum për neoplazitë e testikujve në fazë të ulët
✅Ureteroskopi operative për gurë ureterale
✅Trajtimi i patologjive të fshikëzës urinare

Arsimi