Skaner i gjithë trupi

Skaneri i të gjithë trupit vjen me një super çmim promocional, 260€ vetëm në Spitalin Salus.

🔹Departamenti i Radiologjisë në Salus, merret me prodhimin dhe leximin e imazheve radiografike diagnostike, ndërsa ofron shërbime klinike dhe diagnostikim instrumental.

🔹Stafi është vazhdimisht pjesë e trajnimeve ndërkombëtare radiologjike për të qenë në të njëjtin hap me zhvillimet teknologjike e shkencore.

Kujdesuni për shëndetin tuaj, duke ju besuar ekspertëve tanë! Mos hezitoni, telefononi tani:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭