Skaneri i Mushkërisë

Në Spitalin Salus mund të kryeni Skanerin e Mushkërisë për vetëm 77 € (pa kontrast).

🔹Departamenti i Radiologjisë pranë Spitalit Salus, disponon teknologjinë më të fundit të pajisjeve imazherike si:
-RX digital i telekomanduar me stativ në mur
-Ekografi me Color Doppler
-Mamografi
-Rezonancë magnetike 1.5 tesla

🔹Pse të zgjidhni spitalin Salus?
-Diagnostikim i shpejtë dhe i saktë.
-Monitorim i vazhdueshëm i progresit të trajtimit.
-Ekip mjekësh të specializuar.
-Komoditet për pacientët.

🔹Kujdesi për mushkërinë tuaj është në duart e ekspertëve tanë.
Ejani në Spitalin Salus dhe përfitoni nga teknologjia më e fundit në fushën e shëndetësisë.

☎Mos hezitoni telefononi tani!
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭