Skaneri i kokës

‍⚕️ Skaneri i kokës është një nga metodat më të mira për diagnostikimin dhe kapjen në kohë të sëmundjeve të kokës, por jo vetëm, duke dhënë imazhe të detajuara që diferencojnë të gjitha strukturat indore.

Departamenti i Radiologjisë disponon gjeneratën më të fundit të pajisjeve imazherike që i nënshtrohen periodikisht kontrolleve parandaluese nga kompanitë furnizuese dhe për mirëmbajtjen rutinë nga stafi teknik spitalit.

Me anë të Skanerit CT Multislice, mund të kryeni kontrolle në pjesë të ndryshme të trupit si:
✅Cerebrale
✅Temporale
✅Maksilo-facial
✅Dentascan
✅Qafa
✅Toraks
✅Abdomen
✅Shtylla kurrizore
✅Osteoartikulare
✅Angio dhe Uro TAC

☎️Kontakto ne numrin 0682053180 / www.salus.al për te rezervuar një orar ose dergo nje mesazh ne inbox!