Simptomat e Hernies Diskale

Shenjat e një pacienti me Hernie Diskale janë:
Dhimbja e krahut apo e këmbës. Zakonisht ndjen dhimbjen më të madhe në vithe, kofshë dhe pergjatë këmbës deri në shputën e kembës.

Njerëzit të cilët kanë një hernie diskale shpesh kanë mpirje të rrezatuar ose ndjesi shpimi gjilpërash që shërbehen nga nervat e prekur.

Dobësi dhe mungesë e forcës
Vështirësi në ecje

❗️Nëse ndjeni dhe ankoni këto shqetësime, ju keshillohet
të kryeni një vizitë specialistike me mjekun Neurokirurg.

‍⚕️Dr. Luciano Brigante, mjek specialist në Neurokirurgji do jetë në spitalin Salus për të pritur pacientët që vuajnë nga problemet e sistemit nervor, përfshirë trurin, shtyllën kurrizore dhe nervat periferikë.

✅Dr. Brigante është drejtori i pavionit të neurokirurgjisë në Spitali Universitar San Giovanni, Salerno.
✅Ka punuar si profesor në Institutin e Neurokirurgjisë, Spitali Korolenko, Chisinau, Moldavi; Institutin e Neurokirurgjisë, Spitali Shanghai Punan, Shanghai, Kinë;

✅Asistent në Institutin e Neurokirurgjisë së Fakultetit të Mjekësisë dhe Kirurgjisë së Universitetit të Beogradit, Serbi,
Ka studiuar prej vitesh anatominë vaskulare cerebrale, duke pasur parasysh veçanërisht arteriet perforuese të trurit;

✅ Dr. Brigante është neurokirurgu i parë që kryen një operacion ku pacienti është zgjuar në Campania në vitin 2008, nën anestezi lokale, për një pacient që vuante nga glioma cerebrale

✅ Është ndër të parët midis neurokirurgëve në Itali që kryen një aneurizëm gjigande të trurit në qarkullimin ekstrakorporal, një teknikë jashtëzakonisht komplekse, e kryer në Njësinë e Kirurgjisë Kardiake Komplekse të Spitalit Salerno.

☎️Kontakto ne numrin 0682053180