Simptomat e çrregullimeve hormonale.

Në ditët e sotme disbalancat hormonale hasen shpesh dhe janë shkaktarë për të tjera probleme shëndetësore.
Çrregullimet hormonale ndodhin kur në trup gjendet më pak ose më shumë nga një hormon i caktuar, çfarë ndrikon drejtpërsëdrejti në performancën tërësore të trupit.
Përfytyrojeni çështjen e hormoneve si recetën për një kek, më shumë ose më pak nga një përbërës i caktuar ndikon në rezultatin final.
Duke qënë se hormonet kanë një rol të rëndësishëm në shëndetin tuaj, ka një sërë shenjash dhe simptomash që mund të jenë tregues i disbalancave hormonale.
📥Për të rezervuar konsultën endokrinologjike ose për më tepër informacion na shkruani ose kontaktoni në numrat e telefonit:
+355 682053180
+355 4 23 90 500