Si të kujdeseni për lëkurën pas plazhit?

Lëkura jonë është organi ynë më i madh dhe ka nevojë për përkujdesje të vazhdueshme për ta mbajtur të shëndetshme. Është e rëndësishme të vazhdoni të përdorni kremin kundra diellit dhe produktet hidratuese të përshtatshme sipas tipit te lëkurës suaj deri në fund të verës dhe përgjate të gjithë vitit.
Pas një vere të nxehtë, të shoqëruar me nxirjen e lëkurës është e rëndësishme të kujdeseni për tharjen e lëkurës dhe hidratimin e saj. Dëmtimet e diellit shkaktojnë tharje te lëkurës, rrudha, shenja, hiperpigmentim, duke dhëne përshtypjen e një lëkure të plakur që ka nevoje për përkujdesje.
Prof. Dr. Andrea Artigiani, dermatolog me eksperiencë shumëvjeçare, drejtues i nivelit të lartë të Universitetit të Pizës, autor i disa botimeve dhe lektor në kongreset më të rëndësishme në Itali dhe jashtë saj, ju pret në Salus për të kryer vizita dermatologjike.
Për më shumë informacion apo për të rezervuar një orar me Prof. Dr. Artigiani, telefononi tani në numrat e kontaktit që shfaqen në vijim.
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al