Si të dallojmë Gripin Stinor nga Covid-19?

-Që nga viti 2019-të, sa herë nuk ndihemi fort mirë, i pari dyshim që na vjen në mendje lidhet me Covid-19. Ndonjëherë është e vështirë të dallojmë simptomat e gripit nga Covid-19 megjithatë, ka ndryshime thëlbësore mes tyre.

-Të dyja, si Covid-19 dhe influenza (gripi) janë infeksione ngjitëse të zonës respiratore por, ato shkaktohen nga virusë të ndryshëm. Covid- 19, është më ngjitës dhe shkakton sëmundje më serioze tek njerëzit. Shumë nga simptomat janë të përbashkëta ndaj më sipër gjeni një hartë orientuese për t’ju ndihmuar të vetë-diagnostikoheni.

*Ju kujtojmë se në Repartin Covid-19 pranë Spitalit Salus, realizohet ndiekja profesionale dhe asistimi i rasteve me Covid-19 në sajë të teknologjisë avangardë dhe përditësimit të vazhdueshëm të teknikave sipas standarteve të OBSH.

☎️Kontakto Spitalin Salus per me shume informacion ne 0682053180 / www.salus.al