img-0
img-8

Reumatologji

Departamenti i Reumatologjisë në Salus, është degë e mjekësisë që studion çrregullimet të ndërmjetësuar nga mekanizma imun të aparatit muskuloskeletik, të indit lidhor, sëmundje autoimune. Ekzaminimi reumatologjik është një hap themelor për parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve reumatike. Këto egzaminime kryhen nga mjeku specialist reumatolog, i cili merret me trajtimin e patologjive të zakonshme dhe atyre më pak të shpeshta. 

Ekzaminimi reumatologjik shërben për monitorimin e përgjigjes ndaj terapive dhe për përsosjen e trajtimit.

Në spektrin e sëmundjeve reumatologjike përfshihen:

Mjekët e departamentit: Reumatologji

Dr. Valerio Pittoni

Dr.Laerta Goga

Për të rezervuar një konsultë me mjekët tanë plotësoni fushat e mëposhtme

Artikuj për departamentin: Reumatologji

Artriti Gutoz

''Ethet reumatike''

Reumatologjia, në Spitalin Salus

Të SIGURT në SALUS

Çfarë është Artriti Reumatoid?

Lupus, një sëmundje autoimune