Psikiatri

Departamenti i Psikiatrisë në Salus, është  degë e mjekësisë, që merret me trajtimin e sëmundjeve mendore,  sjelljet jonormale, shqetësimeve emocionale . Psikiatri studion anomalinë biologjike, neurologjike dhe biokimike, për të diagnostikuar sëmundjet mendore dhe për të përshkruar medikamentet për trajtimin e tyre.  Pasi të bëhet diagnoza, ata përcaktojnë një trajtim për pacientin duke u fokusuar në menaxhimin e simptomave nëpërmjet përdorimit të medikamenteve

Çrregullimet kryesore që i trajton departamenti i psikiatrisë:

Mjekët e departamentit: Psikiatri

Dr. Julian Drace

Dr. Taulant Pengili

Për të rezervuar një konsultë me mjekët tanë plotësoni fushat e mëposhtme

Artikuj për departamentin: Psikiatri

Përse ndodh çrregullimi i ankthit?

Skizofrenia

Cilat janë simptomat e depresionit?

Çrregullimet e të ngrënit: Njohja dhe trajtimi.

Trajtim e varësisë patologjike në Salus.

Çfarë është çrregullimi i ankthit?